En viitsinyt tuijotella seiniä koko iltaa eilen, joten tartuin kaverin kutsuun lähteä kaljalle. Pöydän ympärille kerääntyi muutama muukin, ja yllättäen tie vei sen yhden oluen jälkeen yökerhon jonoon. Eikä kyseessä ollut mikään sedula, vaan kaupungin paras, vähän vaihtoehtoinen paikka. Alkoholinkulutus oli sivistynyttä ja tanssin ihan hurjana! Dj tiesi tarkalleen mikä meikäläiseen vetoaa! :D

Illan ihmetyksen aihe oli jälleen kerran se, miksi jotkut miehet juovat itsensä tolloiksi ja tulevat sitten seisomaan tanssivien ihmisten viereen, ihan liian lähelle. Note to self: se EI ole hyvä iskutaktiikka.

Alkoholinkulutusta on viime aikoina hillinnyt (alkoholin tumpeloittavan vaikutuksen väistämisen lisäksi) sekin, että vatsan kemiat ei enää oikein toimi alkoholin kanssa. Tulee huono olo. Nytpä hoidinkin itseäni jo yöllä (huom: tultuani kiltisti viimeisellä bussilla kotiin jatkohoukutteluista huolimatta) lasillisella raikasta rasvatonta gefiluspiimää. Sama troppi on mennyt sisään jo tälle aamullekin, ja olo vatsassa on rauhallinen.

Nyt alan syömään maailman parasta dagen efter herkkua, eli mikrotettua karjalanpiirakkaa, jonka päällä on Kavlin hampurilaiskastiketta ja juustoa.