Jääkiekko meni multa ihan ohi, mutta viisufinaali kuumottaa jo mielessä. Ostin valtavan jätskipaketin, jota voin illalla lusikoida suoraan laatikosta ettei tunteet pääse kuumenemaan liikaa. Lyötiin jo päivällä muutaman luokkakaverin kanssa vetoa Lordin sijoituksesta. Oma veikkaukseni on 3. sija, panoksena vedossa on kunnia. (Me köyhät.)

Tämän päivän koulutyöpanostus on ollut pientä, vaikka tekemistä kyllä löytyisi. Puhtia vaan ei. Yritän huomenna jaksaa edistää sitä isoa pahaa tutkielmaa, joka on pahasti vaiheessa. Kuvaamassakin pitäisi käydä, kun tänään käsikirjoitusta laatiessa työparini kanssa huomattiin, että kuvaa on tällä hetkellä nauhalla ihan liian vähän.

Tutkielman suhteen olen päättänyt, että yritän saada sen valmiiksi, mutta jos en saa, niin en ota siitä paineita. Ehtii sen syksylläkin, viheliäisen.

Käsityöarestia sivuutin sen verran, että leikkasin tuubitopin valmiiksi. Aloitin ompelunkin jo tekemällä napinläpeä, mutta se yritys meni pieleen. Tarkoitus on siis tehdä eteen nauhakuja, johon tulee kaksi napinläpeä joista nauhan päät tulevat ulos. Nauhalla olisi siis tarkoitus kiistää tuubi pysymään rintojen yläpuolella. Kangas vaan on näköjään liian ohutta ja joustavaa, koska ainakin ensimmäinen yritys epäonnistui. Nyt mietin vaihtoehtoa. Mahtaisiko trikoo kestaa purkautumatta, jos tekisi vain pienet viillot nauhan ulostuloille?

Nyt taidan alkaa katsella torstaina nauhoitettuja jännityssarjoja illan musiikkihuipentumaa odotellessa. Hard rock  hallelujah! :D