Minua potki viikonloppuna yllättävä onnekkuus, olin Jaanan blogin 11 111. kävijä, mikä toi kilpajuoksun voiton kotiini. Hyvä mieli tulee henkilölle semmoisesta! :D Tänään posti toi runsaskätisen palkintoni saatekirjeineen.

200256.jpg

Kunhan aikatauluni hellittävät, alan tehdä kokeita Kool-Aidin kanssa. Siinä mielessä kiva sattuma, että olen halunnut jo kauan kokeilla koolaidausta, mutta en vaan ole saanut hankituksi värejä. No, nytpä se ongelma ratkesi. :) Namipala taitaa kadota parempaan suuhun jo tänä iltana, Aku pääsee sänkyyn iltasaduksi ja tarroillekin löytyy paikkoja tulevista askarteluista. Niin innokas värjääjä minusta ei sentään tule ettenkö maistaisi Kool-Aideja. Nehän on myös elintarvikkeita, muistutan innokkaita kanssavärjääjiä. ;)

Tämä on ollut vuoristoratainen päivä. Aamupäivällä olin ihan rikki, koska tuntui että opintopisteet eivät ikinä riitä valmistumiseen ja ensi vuonna tähän aikaa bloggaan sillan alta. En koskaan saa töitä. Sitten menin keskustaan ostamaan huopuvaa lankaa (kaikesta huolimatta fritids garnia) ja tarvikkeita viikonlopun ompelusessiota varten. Sitten menin kenkäkauppaan ja löysin kivat saapikkaat, jonka jälkeen kiiruhdin parturiin. Piristävä lyhyempi frisyyri päässäni palasin kenkäkauppaan ostamaan saappaat. Kenkälaatikko kainalossa kiiruhdin kotiin, heitin vähän perunaa hetulaan ja bussimatkustin lempijumppaani.

Nyt on mukavaa mennä nukkumaan paremmalla mielellä. Jipii, jipii! :D