Olen viettänyt melkein kaksi kuukautta epäsäänöllistä elämää. Käynyt Palestiinassa, vanhempieni luona, Miehen luona ja juhlinut matkojen väleissä pikkuisen. Se olkoon selityksenä ja pahoitteluna blogihiljaisuuteen.

Tällä viikolla on tapahtunut yksi iso asia; teimme vuokrasopimuksen pikkuisesta kaksiosta pääkaupungissa. Edessä on siis monta suurta askelta, kun sekä koti, kaupunki että työympäristö vaihtuvat, puhumattakaan siitä, että viiden yhteisen vuoden jälkeen olemme Miehen kanssa aivan uudessa tilanteessa sovitellessamme tavaroitamme vierekkäin. Jännittää ja pelottaa, vaikka olen odottanut tätä aikaa jo useamman vuoden ajan.

Meinasin uhmamielellä kirjoittaa otsikoksi "toimelias torstai" tai "tomera torstai", mutta en uskaltanut, etten lupaisi liikoja. Toivo, toimelias ja tomera tulevat siitä, että pitkästä aikaa tunnen, että minulla on voimaa ja tarmoa tarttua kaikkiin keskeneräisiin ja tekemättömiin töihin, joita onkin melkoisesti. Pitäisi tehdä iso analyysiharjoitus (johon on sentään jo aineisto kasassa), pitäisi suorittaa verkkokurssi (josta ensimmäinen tehtävä on jo tehty), pitäisi aloittaa opinnäyte (olen lainannut muutaman kirjan sitä varten ja lukenut yhdestä sivun).

Lisäksi jaksaisin pitkästä aikaa tarttua edelleen keskeneräiseen Chrysanthemum Tea Shawliin, johon tosin odottelen Vihreän vyyhdin lankatilausta, kun laskeskelin menekin ihan pieleen silloin kun ostin lankoja.

Laitan vielä teemaan sopivan kuvan Palestiinasta. Toivon, että inspiraationi töiden suhteen liitää vapaasti kuin tämä Herodeksen vuorella kuvaamani haukka.


528253.jpg