Tentti oli tänään. Jätin tyhjän paperin. Olin painottanut ihan muita asioita kuin kysyttiin. Koska tentti on osa isomman kokonaisuuden arvostelua, en viitsinyt laskea hyvää numeroa huonolla tentillä. Ankea yhteiselo kirjan kanssa siis jatkuu.

Tenttiin pääsin Miehen kyydillä, kulta lähti siitä suoraan omaan kaupunkiinsa. Yritin maanitella sitä jäämään, mutta eipä sen velvollisuudet ole sen vähäpätöisempiä kuin omanikaan. Ärsyttävää, että juuri kun ehtii tottua toisen läsnäoloon, se lähtee. Pitää toki olla onnellinen, meille on harvinaista ylellisyyttä nukkua kuusi yötä peräkkäin saman peiton alla.

Flunssa näyttää tekevän paluuta ennen kuin on kunnolla poistunutkaan, ja suussa jomottaa. Onneksi hammaslääkäri ottaa vastaan huomenna.

En edes viitsi aloittaa siitä millaista palvelua sain kunnallisen hammashoitolan kipupäivystyksestä. Jos resurssupula aiheuttaa epäystävällistä palvelua, uhkailua ja kipujeni kyseenalaistamista, saavat pitää tunkkinsa.

Katto on liian matala ja köysi liian paksu...

Jotain positiivista: eilinen oli väsymyksestä ja jomotuksesta huolimatta kiva päivä. Käytiin kirpparilla ja Ruissalossa kävelyllä. Harmitti, etten tajunnut ottaa kumpaakaan kameraa mukaan. Digillä olisi saanut aurinkoista kuvitusta vaikkapa tänne ja omaan muistoarkistoon, supersamplerillä olisi saanut kivoja leffoja vaikka hanhista. En ikinä väsy kuolaamaan Ruissalon pitsihuviloita. Semmoisen kun saisi, en ikinä enää pyytäisi mitään. (Tällä hetkellä olisin onnellinen, jos minulla olisi edes pieni parveke jolle voisi laittaa kukkasia.)

Laitanpa kuitenkin kuvat kirpparilöydöistä. Näitten lisäksi ostin myös pienet sivuleikkurit askarteluja varten. Koko paketti alle viidellä eurolla! :D Kahvikuppikuvaan sisältyy muuten näköjään oma alastonkuvani. Kaikkea sitä.

 84737.jpg 84738.jpg