Vietin juuri monta tuntia kauniina kesäisenä iltapäivänä sisällä askartelemassa kaavoja. En viitsi vielä viettää liikaa aikaa ulkona, toipilaana. Niin, ja ai mikä tenttikirja? Seli seli...

 78915.jpg

Tehtävä oli varsin haasteellinen. On yllättävän vaikeaa piirtää kaavoja koossa olevista vaatteista joissa on muotolaskoksia ja muuta sälää. Aikaisemmin olen piirtänyt kaavoja vain yksinkertaisemmista vaatteista. Luulen silti, että selvisin tehtävästä kunniakkaasti, vaikka lopullisestihan sen näkee vasta sitten kun alkaa koota paloja kasaan. Ainakin kaavoja sovitellessa näyttää kuitenkin lupaavalta.

Myös teollisuusvakoiltu tuubitoppi sai kaavansa. Se on niin yksinkertainen, että koin suurta kiusausta alkaa jo tehdä itse vaatetta. Odotan kuitenkin parempaa vireystilaa ja pitempää aikaa.

Tässä kuvatodiste päivän työmaasta. Tarvikkeet ja kaavat odottamassa hetkensä koittavan.

78858.jpg

Ehkä pitäisi alkaa taas neuloa jotain. Neuleen voisi viedä pihalle, niin ei tarvitsisi salaa toivoa säiden (hetkellistä!) viilenemistä vain siksi, että saisi näperrellä sisällä hyvällä
omallatunnolla.

Sairaskertomusta sen verran, että flunssa näyttää loittonevan hyvää tahtia, mutta yskä paukuttaa vielä. Se on rasittavaa, menisi pois.

Huomenna koulussa on taas kivan vierailevan opettajan päivä, ohjelmassa valaisemista. Odotan innolla!