Tentti ei mennyt erityisen hyvin, mutta eiköhän se läpi mene. Tässä vaiheessa ei paljon kiinnosta laskeeko se kurssin kokonaisarvosanaa vai ei. Ei sitä todistusta kukaan jälkeenpäin katso kumminkaan.

Kevään teoksetkin sain dvd:lle ennen tenttiä, ja muutenkin hommat hoidettua niin ettei tarvitsekaan käydä enää koululla.

Enää pitäisi saada pyykit pestyä, viherkasvit vietyä kesähoitoon, asunto siivottua ja matkalaukku pakattua - ja nostettua se junaan kaiken päätteeksi.

Ajattelin käydä pienellä lomamatkalla Helsingissä vielä lauantaina, ja hypätä sieltä illan viimeiseen pohjoisen junaan. Luvassa olisi nettiyhteisön miitti ilmaisen livemusiikin tahdittamana, vanhan ystävän pikainen tapaaminen, ja kirsikkana koko komeuden huipulla futistreffit Miehen kanssa. Kaksi jälkimmäistä ei tosin vielä ole varmoja, mutta luotan ainakin Miehen jalkapallohulluuteen tässä kohtaa.

Kaikenkaikkiaan elämä on siis alkanut hymyillä sitten aamupäivän - tekstarijuttukin on selvitetty ilman draamaa. Sormet syyhyävät pikkuisen vielä ompelukoneen kimppuun, mutta se jääköön perjantaille jos näyttää etten näänny muun taakan alle.

Nyt syvennyn television tarjontaan seuranani loput kostoksi eilisistä koettelemuksista ostetusta pähkinäsuklaalevystä.

Ai niin, vielä yksi positiivinen juttu. Selvisi jo eilen, mutta tukahtui silloisen ketutuksen alle. Sain tietää siihen tärkeään projektiin liittyvän matkan tarkat päivämäärät ja porukan jonka kanssa lähden. Hyvältä näyttää. Sain työparikseni juuri sen tyypin jota toivoin! Nyt täytyy vain toivoa, ettei tapahdu mitään odottamatonta, eikä projektin kohdemaassa syty sota (mitä tietysti toivon muistakin kuin itsekkäistä syistä!) joka voisi perua keikan.

Ja kas - sain juuri ystävältä kutsun oluelle. Taidan ottaa sen vastaan.