Yksi Yle kakkosen - ja koko telkkarin - parhaista sarjoista on Eläimellistä menoa eli Creature Comforts. Silti en muista koskaan katsoa sitä! Tänäänkin näin vain viimeiset minuutit. Onneksi sarja on myynnissä dvd:llä. Jonain varakkaana hetkenä hankin sen hyllyyni ja katselen nauraen.

Kamerasta ei ole vielä kuulunut mitään.

Viikonloppuna valmistui mummokassi puurima-kädensijoilla. Rimat sahasin itse pitkästä rimasta, ja sen kyllä huomaa. Päät eivät ole ihan tasaiset. Mutta mitäpä siitä, eivät ne ole onneksi näkyvissä. Kiitos vaan askartelukaupan tädille, joka antoi lainata sahaa. Kuvaan kassinkin tänne kunhan saan kamerani.

Seuraavakin laukkuprojekti on jo mielessä. Uuteen kesämekkoonhan pitää ehdottomasti saada uusi mätsäävä laukku. Kävin jo alustavasti Marimekolla tänään katselemassa kankaita, mutta vielä ei löytynyt mieleistä. Etsinnät suuntautunevat seuraavaksi Eurokankaaseen. Siihenkin tulee puiset tai rottinkiset kädensijat. Kesä kesä kesä! :D

Pitäisi hankkia itsellekin lisää askarteluun sopivia työkaluja. Ainakin pienet sivuleikkurit ja pitkänokkaiset pihdit, ja ehkä semmoinen pikkuinen saha kuin askertelukaupan tädillä myös.

Sain dokkarin tänään valmiiksi. Pitää vain hankkia dvd-r -levy ja polttaa se talteen. Olen teokseeni aika tyytyväinen. Vielä tyytyväisempi olen siihen, että se stressi on poissa muitten joukosta. Vielä kun saisi tuon tenttikirjan auki...