Kesäkunnon tavoittelu taitaa olla myöhäistä, jos sen aloittaa vasta kesäkuun puolivälissä, joten asetan suosiolla tavoitteet kauemmas. Ei tämä edes ole mikään hurja kuntokampanja, päätin vain iskeä roikku-uhasta kärsiviin kohteisiin vartalossani ennen kuin tilanne muuttuu akuutiksi (tai ehkä se jonkun mielestä on jo akuutti, mutta minulla on terve kehonkuva. Ni!). Teen siis joka ilta ranskalaisia punnerruksia puolen litran vedellä täytetty limsapullo painonani. Säälittävän kevyt, sanoo heti joku, mutta minut spagettikäsilleni ihan tarpeeksi. Lisäksi treenaan peppu- ja reisilihaksia. Katsotaan, jospa lisään valikoimaan vielä muitakin muskeleita myöhemmin. Rintalihas on ehkä ekana listalla, mutta toistaiseksi en ole löytänyt sopivaa liikettä.

Tänään on muutenkin ollut ylläpito- ja kunnostusilta. Saunoin antaumuksella, kylvetin ja raspasin jalkani, kuorin ihoni ja lopuksi valoin päälleni neljää eri kosteusvoidetta. Pitäähän neidillä olla kasvoille, vartalolle, käsille ja jaloille omat aineensa!

Huomenna on hieno päivä: saan hakea Miehen junalta! Kolme viikkoa ilman hellyyttä ja paijausta on pian ohi! Saatan kyllä heti torstaina tulla hylätyksi poikien saunaillan vuoksi, mutta elän siinä toivossa että Mies raaskii jakaa illan minun ja poikien kesken sopivasti. En kestä, jos oman torstaisen työpäiväni ja poikainkeskisen alastonkokoontumisen takia pääsen kainaloon nukkumaan ekaa kertaa vasta perjantaina.

Päivityksiäkään ei tule entiseen tahtiin, koska elämäni on koko ajan juuri näin kiinnostavaa. Tataa olla parasta mennä vaan harjaamaan hampaat ja asettaa kello taas soimaan aamuksi kello viisi.

On muuten loistava unenhoukuttelukirja kesken. Unenhoukuttelukirja ei siis ole tylsä, vaan rauhoittava ja hyvää mieltä tuottava. Kirjastosta löytyi Hannele Nymanin ja Tuula Poutasuon arkitavaraa ja designesineitä esittelevä Muovikirja. Hienoja kuvia hienoista esineistä, syventäviä tarinoita niin esineistä, suunnittelijoista kuin valmistajistakin, sekä luettavasti
kirjoitettua muovin historiaa. Lainasin kirjan katsellakseni kuvat, mutta yllättäen olen lukenut lähes kaiken tekstinkin. Yllättävän mielenkiintoista, sanoisin. Muovissa oli tulevaisuus.