...iso osa suomalaisista oli viimeistä päivää töissä ennen kesälomaa. Minulle se toivottavasti tietää vähemmän töitä töissä, koska siellä tulee olemaan vähemmän ihmisiä sotkemassa.

...pesin auton pukeutuneena bikineihin, mutta - yllättävää kyllä - en missään vaiheessa tuntenut tarvetta hieroa rintakehääni sienellä ja valuttaa pesuainevaahtoa päälleni, vaikka käytin ihan laadukasta yleispuhdistusainetta.

...söin kevytjäätelöä. Vaikka se oli ihan okei, olen sitä mieltä, että sanat "kevyt" ja "jäätelö" on syytä pitää erossa toisistaan.

...en nukahtanut katsellessani Oprahia (johtuen ehkä siitä, että söin kevytjäätelöä).

...hämmästelin luonnon ihmeellisyyttä töissä. Siellä kaksi pikkulinnunpoikasta (jotka nimesin Kaleviksi ja Teroksi) opettelivat lentämään tehtaan seinää vasten. Törmäilevää, haparoivaa ja kömpelöä oli se toiminta vielä. Välillä piti lepäillä pyörätelineen alla. Eivät ymmärtäneet, että peltisestä pystysuorasta pinnasta ei saa pienillä linnunvarpailla kiinni. Rapatusta seinäpinnasta sen sijaan sai. Harmittaa, ettei ollut kameraa (jonka käyttäminen olisikin ollut teollisuusvakoilun mahdollisuuden takia kiellettyä, mutta tässä tapauksessa tuskin suuri synti). Viikonlopun ahkeran treenin jälkeen pikkuruiset veljekset varmaan jo lentelevät taitavasti.

...pelastin kaaliperhosen päivän avaamalla sille oven ja päästämällä sen ulos vapauteen.

...juoksin karkuun paarmaa.

...opin, että miehen etunimi voi olla Varjo.

...Ostin Nanson positomyynnistä jumppahousut ja Lotto-kankaisen puseron. Toissapäivänä taas poikkesin sinne pyjamaostoksille. Huomenna yritän malttaa pysyä poissa.