Kävin tänään parturissa.

Mikä siinä on, etten ole koskaan elämässäni saanut täsmälleen semmoista hiustenleikkausta jonka olisin halunnut? Olen yrittänyt kuvailla parhaani mukaan, ja tänään oli kuvakin mukana, mutta ei. Ei sillä, että tässä tämänpäiväisessä parturoinnissa mitään vikaa olisi. Hyvin tämä on leikattu, ei mulla mikään disaster tällä hetkellä roiku päänahasta, mutta kun ei se vaan näytä siltä miltä halusin sen näyttävän.

Hassuinta tänään oli se, että kuvassa jonka näytin oli lainehtiva kampaus. Sanoin parturillekin vielä erikseen, että haluan keventää pitkää tukkaani, jotta luonnonkihara pääsee esille paremmin. Luulisi sillä menevän jakeluun, että haluan kihartuvan tukan, mutta kylläpä viimeisteyvaiheessa vaan otetaan suoristusrauta esille. Mitä ihmettä? Onko minun mielipiteet omasta tukastani täysin vääriä?

Tiedän, että asiakkaana minulla olisi oikeus avata suuni ja sanoa että nyt menee vikaan. Mutta koska kiltit tytöt eivät mukise, hymyilin vaan ja mietin, että mitäpä tässä, minullahan on kotona suihku ja sakset. Enkä pelkää käyttää niitä!