Jotenkin ihan huh-huh. Kouluviikko on osaltani ohi tänään, minkä kunniaksi puksutan pian junan kyydissä pääkaupunkiseudulle hemustelemaan Miehen kanssa.

Vaivaiset neljä päivää juoksua takana, ja olen ihan puhki. Aika säälittävää. Miten minusta koskaan tulee tehokas suoritusyhteiskunnan pikakiituri ja uratykki?

Opintoihin liittyvän huiskeen lisäksi olen jumpannut kaikkina kolmena arki-iltana tähän mennessä, eikä aikaa ole jäänyt esimerkiksi likaisten vaatteiden pyykkikorittamiseen. Tänään karkasin iltapäivän tunneilta vähän etuajassa siirtelemään tavaroita lattialta paikoilleen ja imuroimaan.

Vaatteiden lisäksi repussa on pieni amiguruminsynnytystarpeisto, ruotsinläksyt ja ohje erään koulujutun kirjoittamiseen. Jännä nähdä minkä kimppuun käyn viikonlopun aikana.

Huolestuttavaa, että virkkaaminen alkaa selvästi mennä ompelemisen edelle. Olen unohtanut raportoida tänne, että ompelin viime viikon keskiviikkona itselleni uuden paidan. Kuvaa ei ole, mutta se on turkoosi-ruskearaitainen ruskeilla resoreilla. Semmoinen pepun peittävä ja kapean mallinen perustrikoo ylipitkillä hihoilla joista tykkään eniten. Kuvaan sen tänne sitten jos jaksan painaa siihen jonkin kuvan niinkuin vähän suunnittelin.

Huimaavan mukavaa viikonloppua kaikille yhdelletoista blogilistatilaajalleni ja kaikille muillekin lukijoille! Ootte pussattavia!