Historiallinen hetki koittaa. Tämän blogin ensimmäinen meemi.

Valokuvameemi on Jospan Oisko ittestäs kivaa? -blogista.

Ota kuva viidestä kotonasi olevasta asiasta/esineestä:
1) Hienoin kirpparilöytö
2) Hyväntuulisin taulu/esine
3) Tarpeettomin käyttöesine (siis ei-koriste)
4) Poliittisesti epäkorrektein esine
5) Liikuttavin tai tunnearvoltaan tärkein esine

Tässä minun kamat:

77269.jpg

Lamppu on viime kesänä kotikaupungin kirpparilta ostettu. Maksoi euron. Lamppu toimi alunperinkin, mutta isä alan ihmisenä vaihtoin johdon ja muita osia turvallisempiin, ja teki hieman rikkoutuneen kiinnike-/konehuoneosan tilalle uuden. Eli tuo pyöreä seinässä kiinni oleva osa on ollut edellisessä elämässään muovisen mukin pohja.

77271.jpg

Hyväntuulisimman esineen titteliä oli vaikea jakaa. Mulla on paljon tavaroita joista tulen hyvälle mielelle! Lopulta ihan kuvauksellisuuden takia päädyin tähän Mieheltä lahjaksi saatuun Hello Kitty -taskulamppuun. Kittyn naama on sivuilta saranoilla, sen saa nostettua päälaelle ja alta paljastuu lamppu johon syttyy automaattisesti valo. Kaunista ja käytännöllistä! :D

77280.jpg

Tätä taas ei ollut vaikea päättää. Tuo pönttö kuuluu sauvasekoittimeen. Sitä ei ole käytetty koskaan. Omistan sen siksi, että sauvasekoitin pöntön kanssa maksoi vähemmän kuin se, jossa ei ollut pönttöä mukana. Pöntössä olisi käsittääkseni tarkoitus pilkkoa jotain. Ehkä.

77288.jpg

Mulla ei ole mitään kunnolla poliittisesti epäkorrektia... Tämänkin kuvasin alunperin kirpparilöydöksi, mutta menköön tähän kohtaan nyt. Eihän tasa-arvon aikana pitäisi olla taloustöihin tarkoitettua niksikirjaa, joka on suunnattu nimen omaan naisille! Kirjassa muuten suositellaan asbestia hyvänä tuotteena. Sillä voi kätevästi eristää kukat liian kuumilta tai kylmiltä lämpötiloilta. Kirja on painettu 1960-luvulla.

77303.jpg

Näitten liikuttavuutta ja tunnearvoa ei voi laittaa järjestykseen, mutta ne ovatkin toistensa kollegoita. Unikavereitani siis. Nallen olen saanut äitini sukulaisilta parin viikon ikäisenä. Se on toimittanut pitkän uran kainalossani suojellen möröiltä. Kaniini astui sen virkaan asuessamme Miehen kanssa Lontoossa muutama vuosi sitten. Sain sen Mieheltä ystävänpäivälahjaksi. Molemmat ovat edelleen sängyssä silloin kun nukun yksin. Nalle viettää eläkepäiviään istuen sillä tyynyllä jolla en nuku, Kaniini viruu kainalossa. Tyyppien ulkonäöstä päätellen unieni rauhaisuudesta taisteleminen on kuluttavaa hommaa.