Jippii!! Olen mukana eräässä koulun projektissa, ja tänään sain kuulla, että pääsen projektin varsinaiseen toimintavaiheeseen ensi syksynä. Tämä toiminta vie minut syksyllä kuukaudeksi kauas ulkomaille. Uutinen oli kauan ja hartaasti odotettu ja olen todella onnellinen! Odotan siis nyt syksyä entistäkin enemmän.

Mietin vielä aloitanko asiasta kokonaan oman bloginsa vai mitä, eli siitä ehkä lisää tuonnempana.

Tänä aamuna tulin myös reipashenkiseltä merimatkalta. Jotta ei kuulostaisi niin suomenruotsalaiselta, lienee paras tarkentaa, että kyseessä oli 24 tunnin risteily. Hyvällä porukalla luokkatovereita oltiin liikkeellä, ja kivaa oli! Kansien välissä tapahtui ainakin tyttöjenkeskeistä pullonpyöritystä josta tuli varsinaiset salaisuudenpaljastuskarkelot, tanssia livebändin tahtiin ja muhkea päivällinen seisovasta pöydästä.

Vaikka odotan valmistumista ehkä enemmän kuin mitään, samalla harmittaa jo nyt aivan vietävästi, että se tarkoittaa luokan hajoamista. Meillä on hyvä luokkahenki, josta opettajatkin ovat vähän ymmällään, semmoista kun ei kuulemma näe usein. Teemme paljon asioita yhdessä - kuten merimatkoja, ja kaikki tulevat vähintään sen verran toimeen kaikkien kanssa, että pienryhmäjaoista ei tarvitse nurista. Niitten tyyppien kanssa on vaan niin pirun kivaa!