Jos puhutaan journalistisesti, otsikossa olevaan huutomerkkiin pitäisi aina olla painavat perusteet. Nyt ne mielestäni olivat olemassa.

Ta-daa!
394244.jpg

Tilasin synttärini aikoihin nämä, ja nyt ne tulivat. Päällimmäinen Cozy crochet on jo pakattu takaisin pahveihin joissa se tuli, valmiiksi lähtemään takaisin kauppaan. Kirjassa ei ollut yhtään ohjetta, jonka olisin halunnut toteuttaa, eikä yhtään uutta tekniikkaa tai muuta inspiroivaa. Nättejä kuvia ja tyylikäs ulkoasu, mutta ei sisältöä.

Tuo alla oleva Doris Chanin Amazing crochet laze on ihan toista maata. Siitä en luovu enää millään. Kirja on täynnä kaunistakin kauniimpia, mutta silti taidoilleni ja hermoilleni tarpeeksi yksinkertaisen oloisia ohjeita erilaisiin pitsisiin asusteisiin. Kaikesta on myös kaaviot ja havainnollisia kuvia. Ensimmäisenä (vaikkakaan ei ihan lähiaikoina, senkin muut kiireet) koukkuuni tarttuu tuo kannen Chrysanthemum tea shawl. Tästäkin haaveilen:

394267.jpg

Lankojen kanssa pitää tietysti yhdysvaltalaiskirjan kanssa vähän arpoa, mutta se auttaa, että koukkujen koot on ilmoitettu myös meikäläisillä mitoilla.

Olen taas ihan kohtuuttoman täpinöissäni. :D