Viimeinen työpäivä takana! Loma edessä! Tuntuu kivalta.

Edes viimeinen maistiainen esimiestaitoja ei saanut mieltäni pahaksi. Täti pätee vaan niin paljon kuin jaksaa, meikkis hoitaa asiansa itse, ohi pomon. Ha!

Jokohan uskallan paljastaa sen salaisuuden, josta mainitsin viikon takaisessa merkinnässä... Luulenpa, että salaisuuden kohde eli Mies on jo netin kantaman ulkopuolella, joten uskalla kertoa.

Olen nykyään korusuunnittelija! :D Ainakin yhden korun. Mies valmistuu ammattiin, ja halusin antaa hänelle jotain pysyvää ja spesiaalia. Koruliikkeiden miehille tarkoitetut korut totesin joko mauttomiksi tai väärän tyylisiksi, joten tulin siihen tulokseen, että sekin asia täytyy hoitaa itse. Suunnittelin siis hopeariipuksen, jonka teetätin kesän aikana täällä kotikotikaupungissa paikallisella hopeasepällä. Noudin valmiin korun viikko sitten, ja olen itse siihen hirmuisen tyytyväinen. Se on juuri sellainen kuin visioissani. Tuntuu mukavalta antaa Miehelle lahjaksi jotain varta vasten hänelle tehtyä ja uniikkia. Jännittää mitä Mies itse tykkää.

On ihan hirveän hyvä mieli. Mies tulee tänne, huomenna on luvassa perhepäivä eläintarhassa ja illalla baareilua ja vanhan ystävän tapaaminen.