...vaikka tänään ei edes paikattu. Koska yhtää reikää, edes alkavaa, ei ollut. Huippua! Jomotus onkin ilmeisesti poskiontelossa, ja sitäpaitsi mennyttä jo tänään. Tuli hyvä mieli hammaslääkärikäynnistä ja lääkärin hampaitteni hoitoon kohdistuvista kehuista. Juu, muistan edelleenkin harjata aamuin illoin. En sentään saanut tarraa enkä pientä muovista lelua! :D

Ehkä en enää näe painajaisia, joissa hampaani putoilevat ja näyttävät pieniltä pääkaloilta!

Meinasin palkinnoksi itselleni ostaa kerän Samosta ja virkkuukoukun, koska aikomuksena on opetella virkkaamaan kesällä, mutta värit oli jotenkin vastenmielisiä. Vähän turhan pastellia minun makuun. Täytyy varmaan löytää itsensä johonkin oikeaan lankakauppaan, jos vaikka valikoimat olisi laatujen ja värien suhteen parempia.

Loppujen lopuksi päädyin UFFille ja kerrankin yleensä onneton kirppisvaatesilmäni toimi. Ostin raidallisen takkimekon sekä kukin ja raidoin kuvitetun paidan. Aikajanalla sijoittaisin molemmat 1970-luvulle (mekon ehkä hyvin varhaiseen 1980-lukuun), eli tyylikkäitä ovat! Mekko on vuoritettu ja muutenkin laadukkaan oloinen. Molemmat on kunnoltaan kuin uusia.

Ai niin, lisäksi sain vihdoin varattua ajan parturiin. Jännittää vähän, koska hyödynnän paikallisen amiksen oppilastöitä. Mitähän siitä tulee... Kimmoke tähän lähti siitä, että Wicked Childin blogistalöytyi uusi suosikkiartisti. Ja artistin päästä tarkalleen semmoinen tukka jonka haluan omaan päähäni. Kuvat on jo printattu kalenterin väliin, enää pitää vain muistaa ottaa se mukaan höyhentämiseen. KT:n netissä olevat biisit on soineet koneellani koko iltapäivän.

Höyhentämisestä puheen ollen, aamulla lähtiessäni todistin pahoinpitelyä omalla kotipihallani. Räkättirastas siellä pieksi oravaa! Kurre juoksi karkuun minkä pääsi, rastas teki syöksyhyökkäyksiä kohti. Näytti ihan nokkaisevan joka syöksyllä, tai ainakin meni todella lähelle. Oli tainnut pörröhäntä mennä väärälle pesälle.

Luonnon eläimet rökittäkööt toisiaan, mutta ihmisille jotka rökittävät eläimiä pitäisi saada kunnon rangaistukset. Homma on ainakin jossain määrin vireillä, kannattajia tarvitaan!
Adressi eläinsuojelurikosten rangaistusten koventamiseksi.