611610.jpg

Sisustukseni on nykyään tällainen. Irtaimistosta ehkä puolet alkaa olla laatikoissa, ja laatikot alkavat olla loppu. Kadun yksitellen jokaisen omistamani esineen ostamista ja jännitän, mahdunko romuineni vuokraamaani pakettiautoon. Muuttaminen on vielä raastavampaa kuin osasin kuvitella. Omaisuutta on paljon enemmän kuin edellisissä muutoissa.

Sikäli olen onnellisessa asemassa, että olen juuri nyt vapaalla, joten voin pakkailla rauhassa. Muuton jälkeenkin jää vielä pari vapaata päivää ennen viime viikonloppuna edesmenneen pappani hautajaisia ja työharjoittelun alkua. Purkaminen on onneksi paljon kivempaa kuin tämä pakkaaminen.

Sain eilen myös toisen maskotin yhteisvirkkuutempaukseen osallistuvan amigurumin valmiiksi. Se on ollut osina valmiina jo pari viikkoa, mutta yhdeksi liittäminen ja silmien tekeminen antoi odottaa itseään. Viimeiset tentit ja opinnäytteen alkuosaraakileen kokoon parsiminen ovat vieneet mehuja enemmän kuin kuvittelin.

Tässä hän nyt kuitenkin on, saanko esitellä: George!

611624.jpg

611626.jpg

George sai nimensä maailmanpolitiikassa norsuna porsliinikaupassa rynnistävän herran mukaan, mutta tämä pienempi kaima on kylläkin paljon mukavampi kaveri. Tipu-Tipunen löytyi hämäristä oloista tavaroita pakatessa ja sai heti uuden ystävän. Georgen lankoina käytin harmaata isoveliä ja valkoista samosta, koukku oli kokoa viisi.


George poseeraa taannoin ruusupavuksi paljastuneen kasvin vierellä. Papu kurkottaa ja pöydältä reilusti kattoon asti ja on tehnyt paljon lehtiä. Itseäni kiinnostaa, miten se selviää muutosta. Elämme jännittäviä aikoja.

Minun osaltani kesä alkaa ensi tiistaina.