Kävin kangaskaupassa kyselemässä, ja täti arveli, että kankaan värit eivät lähde liikenteeseen, vaikka sitä pesisi alemmassa lämpötilassa kuin ohjeena on. Käski tulla kertomaan, jos värit sekoittuvat. Paljonpa se minua siinä vaiheessa lohduttaa, kun paita on pilalla! Päätin kuitenkin uskoa myyjää.

Niinpä otin tekstiilikalvovärin eilen illalla kauniiseen käteen ja piirsin kuviot muovitaskuun. Tänään silitin ne paikoilleen. Tässä tulos:
63811.jpg
Mukaan kuvaan pääsi myös myös paitaan sopiva laukku! :D Tässä kuva lähempää: 63813.jpg
Itse tykkään kovasti.

Nyt on takana raskas kolmipäiväinen kouluviikko. Todellakin, olen väsyneempi kuin monen viisipäiväisen tavallisen viikon jälkeen. Mutta olipa tällä viikolla käsitelty asiakin mielenkiintoista. Vaikka radio on jo vuosia ollut mulle tärkeä väline, en olisi uskonut kiinnostuvani äänittämisestä noin paljon. Johtuu varmaan asiansa osaavasta ja mukavasta opettajasta (Näin ammattikorkeakoulutasolla on aina ilo törmätä opettajaan, joka kohtelee aikuisia opiskelijoita kuin aikuisia. Ei sillä, että ihan joka kerta ansaitsisimmekaan sitä...).

Huomisaamuna hyppään bussiin ja hurautan Miehen luo, josta jatkamme ladalla yötä vasten kotikotiin pohjoiseen viettämään pääsiäistä.

Tipuista ja pupuista pääsiäistä siis kaikille! :D