Viikonloppu meni mukavasti, ja liian nopeasti. Pussailla ja halailla sain paljon, mutta eihän se koskaan riitä koko viikon tarpeisiin. Loppuispa pian tämä etäseurustelu, olen jo valmis pesimään seurassa!

Miehen opintoihin kuuluu tällä hetkellä meneillään oleva työnantajan järjestämä pitkähkö tervetuloa taloon -tyyppinen koulutus. Perjantaina siellä oli kerrottu, että ammatin yleisimmät ammattitaudit ovat alkoholismi ja avioero. Toivottavasti tilasto on viallinen. Eihän noita tietenkään (siis jälkimmäistä tässä tapauksessa) liikaa saisi miettiä, ero tulee varmasti ammatista riippumatta jos on tullakseen, mutta ahdistaa silti. Haluan elämältä kukkasia ja linnunlaulua enkä paskoja todennäköisyyksiä.

Linnuista puheen ollen, tällainen kaveri syntyi viikonloppuna.

189853.jpg189855.jpg
189856.jpg

Ei kyllä paljon viserrä tämä tipu, hyvä että pysyy pystyssäkään, mutta muuten olen tyytyväinen uuteen tirppaan. Hitsi näitä on kiva tehdä!

Paluumatkalla loinkin jo sitten hirniön.

189857.jpg

Hän ei suinkaan ole mikään turha kaveri, hänellä on virka.

189858.jpg

Hirniön päivätoimi on pelästyttää minut karmeilla keltaisilla pedonsilmillään jumppaan, jos meinaan syksyn tullen laota. Sisällään hirniö kantaa pelkkiä muovihauleja, joten jos se sattuu kastumaan säässä jumppakassin kyljessä matkatessaan, kuivuminen ei vie ikuisuuksia.

Kävimme muuten Miehen kanssa viikonloppuna Korkeasaaressa ihmettelemässä kaiken maailman otuksia. Tällainen kaappasi sydämeni, vaikka en edes muista sen lajia. Vähän tuommoinen porsaan, hiiren ja oravan risteytys. Vähän kissaa pienempi. Ihku! Saisipa lemmikiksi.
189874.jpg