No oikei, ei ihan kaikki, mutta langat.

Olen siis virkkaamassa tossuja Fritids Garnista. En ole viime viikonloppuisen kokeilun lisäksi huovuttanut koskaan mitään, joten tein niistä tarkoituksella reilut. Mieluummin pyöritän koneessa pariin kertaan kuin venyttelen nuken kokoon kutistuneita tossukoita. Mutta lanka loppui siis kesken, ja nyt puolikkaat tossut (arvasin että lankaa on niukin naukin, joten tein molempia vuorotellen) odottavat että pääsen lankakauppaan.

Ommellut olen myös, mutta en arvannut tarvikkeita ostaessa punaisen ompelulangan varastoni olevan niin vähäinen, että sitäkin täytyy saada lisää ennen kuin voin jatkaa. Saa nähdä mitä tuosta koko jutusta tulee. Joka suuntaan joustava neulos on vähän kinkkistä ommeltavaa, tahtoo saumat kupruilla. Tarkoitus on saada tuosta neuletakista päällepantavaa Miehen Erittäin Asiallisiin Valmistujaisiin, mutta saa nähdä joudunko sittenkin vaatekauppakierrokselle, jos tuota ei kehtaakaan laittaa päälleen.

Innostuin lankojen loputtua silittämään kutistettuja kankaita. Vähän sormia syyhyttäisi leikata toinen jo valmiiksikin, kun on malli mielessä ja kangas on tosi kiva.

Muutoin lankojen loppuminen on kyllä siinä mielessä hyvä juttu, että sain pari semmoista koulujuttua naputelluksi valmiiksi, mitä en ehkä muuten olisi malttanut tehdä. On aina helpotus saada jotain pientäkin painamasta mieltä, vaikka tekeminen olisi kuinka vastenmielistä.

Harjoittelinpa eilen illalla myös kähertämistä. Kiharrin on ihan uusi, joten on ihan hyvä opetella sen käyttämistä omissa oloissaan ennen kuin oikeasti pitäisi näyttää hyvältä. Miten ihmeessä takaosan saa kiharrettua itse nätisti, kysyy nimimerkki Epätietoinen. Puutteellisista taidoista huolimatta kiharrin on todettu hyväksi, kuten myös Tigin Uptight-kiharrusneste. Kyllä minusta ihan hyvä käkkäräpää vielä tulee.

Olen tullut parisuhdepoliittisesti siihen tulokseen, että tarvitsen ehdottomasti japanilaisen Man-Pillow:n.

205080.jpg

Voisin nukkua sen kainalossa silloin, kun Mies ei ole aitonine kainaloineen ulottuvilla. Voisin pukea sille Miehen oman paidan, niin tuoksukin (tai haju, kuten Mies itse sitä virheellisesti nimittää) olisi oikea. Olen vakuuttunut, että se poistaisi monta eroahdistusta. Mies itse tosin epäili jäävänsä sitten tarpeettomaksi, mutta se ei ole totta. Tuohan ei voi edes pussailla minua!