Viime viikko oli ihan hirveää lentoa. Ja koska paska kasaantuu, kiireen stressaaminen aiheutti unettomuuden, joka lisäsi stressiä. Tunnelma ei ole kunnolla kohonnut vieläkään (päätellen tahattomasta mielenpahoittamisherkkyydestä nyt kun Mies on täällä nyrkkeilysäkkinä), mutta onneksi on kaksi vapaapäivää jäljellä toipua. Vapunjuhlinta taitaa jäädä väliin, mutta enpä ole ylioppilas sen paremmin kuin työläinenkään tällä hetkellä.

Mutta sainpa ison homman tehtyä tällä viikolla, itselleni yllätyksenä lähes valmiiksi asti. Kyllä kelpasi taputella itseään selkään istuttuaan koko päivän kiltisti editoimassa. Tuntui siltä, että tein haastateltavalle/dokumentin aiheelle hirveää väkivaltaa editoidessani haastattelua, mutta minkä sille voi jos materiaalia on neljä kertaa enemmän kuin valmiin jutun pituus saa olla. Juttu on kuitenkin hyvää ja kuvituskin on omaan silmääni ihan onnistunutta, vaikka olen auttamattoman kokematon kuvaaja. Värimaailmasta tuli kaunis ja rajaukset ovat hyviä. Ja opinpahan taas ihan pirusti. Esimerkiksi sen, että kannattaa malttaa mielensä vaikka kuvaushetkellä tekee mieli liikuttaa kameraa koko ajan!

Ensi viikko on onneksi löysä. Tiistaina käyn editissä viimeistelemässä dokkarin, ja loppuviikko koostuu muistaakseni muutenkin lyhyistä koulupäivistä.

Kamerani on ollut maanantaina perillä huollossa. On ihan orpo olo ilman sitä. Olen tehnyt kaksi paitaa, joista haluaisin laittaa tänne kuvat. Lisäksi törmäsin kiinnostavaan (valokuva)meemiin, jonka haluaisin tehdä. Yleensä en ole meemeistä lainkaan kiinnostunut, mutta tämä oli hauska. En ole tehnyt vielä yhtäkään, ja harvioin jaksan niitä lukeakaan. Tosin seuraankin nykyään enimmäkseen blogeja, joissa ei esiinny liikaa meemejä. Se ei taida olla sattumaa.