Nyt viimeistään on kesävaatteet päivitetty kuntoon.

Eilinen vierailu lähikaupungin valtavassa ostoshelvetissä kannatti, koska heti ensimmäisestä kenkäkaupasta löytyi kahdetkin potentiaaliset sandaalit. Raahattuani Miehen ensin katsomaan kaikkien muitten kenkäkauppojen valikoimat palasin siihen ensimmäiseen sovittelemaan finalisteja. Olen enemmän kuin tyytyväinen lopulliseen valintaani. Nahan väri on kauniin ruskea, samoin puisten kiilakorkopohjien. Ovat vähän korkeammat kuin mihin olen tottunut, mutta on kai minunkin aika alkaa opetella käyttämään välillä korkoja. Kiilat ovat tukevuudessaan armeliaat ja helpot kävellä.

Tänään ruokakauppareissulta (jos rehellisiä ollaan, niin karkkiahan sinne mentiin ostamaan, huomisen ruokatarvikkeet olivat sivuosassa) ostin vielä valkoiset polvisukat (Pirkka; 2 paria 1,15€, halpaa kuin saippua!). Kokovalkoista en sentään suostu pukemaan päälleni, mutta nuo valkoiset polvisukat ovat todella chic!

Kun nyt aloitin, niin avaudun muodista lisää. Kaupat ovat jo jonkin aikaa olleet täynnä rimssuisia ja rypytettyjä ihanan tyttömäisiä hameita. Ne ovat kauniita, mutta jotenkin en vain osaa ajatella niitä ylleni. Tykkään kyllä käyttää hameita muuten. Siksi odotankin syksyä, jonka on määrä tuoda kauppoihin kynä- ja tulppaanihameita. Ne ovat enemmän minun juttuni.

Vaikka ei tässä nyt niiiiin kiire ole. Tulisi se kesä ensin!

Käsityöaresti on toistaiseksi pitänyt. Tekisi kyllä kovasti mieli tehdä se tuubitoppi pois vaivaamasta. Ehkä huomenna...