No äh, ei missään hädässä. Pienessä epätietoisuudessa vain. Siihenkin toivon huomenna saavani helpotusta.

Tein kuin teinkin siis paidan eilen! Ehtaa minnihiirtä puhvihihoineen ja palloineen. Tällainen:
62859.jpg
Ongelma koskee sen kuviointia. Haluaisin tehdä siihen kuvan, mutta. Kangas haluaa tulla pestyksi kuudessakympissä, kun taas kuviointi kestäisi vain neljäkymmentä astetta. Pelkään kankaan värien lähtevän sekoittumaan jos pesen sitä liian alhaisessa lämpötilassa. Ajattelin huomenna pistäytyä kangaskaupassa kysymässä, onko heillä kokemusta kankaan käyttäytymisestä.

Mies lähti jokin aika sitten kotiinsa. Harmitti ja tuntui haikealta, vaikka me nähdään taas torstaina, meidän mittakaavassa siis ihan heti. Ennen lähtöä ehdimme puhua vähän tulevaisuuteen sijoittuvasta yhteenmuutosta. Se on minun lemppari haaveilun- ja puheenaihe nykyään. Suunniteltu ajankohta on vuodenvaihde. Aikaa siis on vielä siihen, mutta verrattuna kaukosuhteessa elettyyn aikaan se tuntuu pikkujutulta. Välissä on vain mahdollisesti vähän vaikea kesä, ja syksyllä luultavasti (ja toivottavasti!) vietän kuukauden kaukana, kaukana poissa.

Ajankulu on niin nopeaa. Äskenhän Mies aloitti koulunsa, ja nyt jo syksyllä valmistuu. Minun opintoni alkoivat puoli vuotta myöhemmin kuin Miehen, ja nyt olen jo puolivälissä. Silloin alussa tuntui, ettei mistään koskaan tule valmista, ja kuitenkin maali jo melkein häämöttää.

Minun pitäisi kirjoittaa elämäni ensimmäinen lasku. Viimeistään sitten saan kutsua itseäni vapaaksi toimittajaksi... Kuulostaa niin hienolta. Tiedä, vaikka työllistyisin ihan oikeasti sitten joskus valmistuttuani! Huimaa! :D