122090.jpg

Tutkin juuri tilastoja, ja selvisi, että hakukone on löytänyt blogini kahdella hakusanalla. Ne ovat "alastonkuvani netissä" ja "kaniini". Hilpeää! :D

Tällä viikolla yritän kovasti nauttia yksinäisistä illoista, kun perhe lähti mummolaan ja Mies, joka kesätyöllistyi sittenkin yllättäen, tekee pitkää päivää. Olen kyllä tottunut elämään näin talvisin kotona, mutta yllättäen täällä olo tuntuukin yksinäiseltä. Siitäkin huolimatta, että olen välillä kaivannut omaa rauhaa. Taidan mennä katsomaan haluaisiko kissa tulla sisälle pitämään minulle seuraa.

Jätin television auki olohuoneeseen, että tuntuu kuin täällä olisi joku muukin. Onneksi ei tarvitse sentään nukkua yksin, niin en hypi seinille.

Pentikistä haluan muuten lätistä vielä sen verran, että ihastuin valtavasti Pentik Studio -sarjan Paratiisilintuun  (linkki aukeaa pdf:nä, kuva on sivun alaosassa).  Ovat vaan niiiiin arvokkaita etten ikinä taida omistaa omaa lautasta tai pulloa.

Alun kuva-arvoitus on pihassa kukkimaan ryhtynyt pioni. Tulevaisuuden pihassani tulee ehdottomasti kasvamaan näitä kaikissa sateenkaaren väreissä.

122093.jpg      122096.jpg

122098.jpg      122101.jpg