Kävin kaupassa.
206295.jpg

Ostin toki muutakin, mutta lähinnä siksi, etten ostaisi pelkkää jäätelöä. (Ihan kuin se olisi ennenkään nolottanut, mikä minua vaivaa?) Ihanin huurteinen sylinterin muotoinen asia jonka tällä hetkellä voin kuvitella odottaa nyt pakasteessa. Tänään jätän jumpan väliin ja harjoitan ainoastaan oikean käsivarteni lihaksia liikuttelemalla täydessä jätskikuormassa olevia lusikallisia kahden pöntön - pahvisen ja luisen - välillä. Jotenkinhan sitä pitää juhlistaa, että taivaankappaleet ilmoittelevat liikkeistään joka kuukausi.

Jäätelöpurkin taustalla tarkkasilmäiset huomaavat ystäväni Ompelukoneen. Häntä varten on hankittu tänään lisää punaista ompelulankaa ja kanttinauhaa, ja hän päässee töihin jälleen huomenna. Tänään työn alle (mikäli jäätelön lapioimiselta ehdin) pääsevät taas töppöset, joita varten myöskin hain lisää lankaa. Jospa huomenna saisin ne jo koneeseen. Mikäli ennusteet pitävät paikkansa, pian tässä blogissa esitellään jälleen valmiita käsitöitä.

Kirjastossakin pyörähdin tänään. Palautin vaikeaselkoisen virkkauskirjan ja lainasin uuden. Se on Tammen julkaisema Uutta virkkuukoukulla vuodelta 1976 (alunperin julkaistu Ruotsissa jo kymmenen vuotta aiemmin). Siinä on joitain aika kivan näköisiä ohjeita.

Silti odotan edelleen kuumeisesti Stitch'n'Bitch:iäni. Kysyin julkaisusta suoraan Nemolta viime viikolla, ja heidän mukaansa sen pitäisi ilmestyä tällä viikolla. Peukut pystyyn!