835949.jpg

Tämä littana jäi siis ainoaksi aikaansaannoksekseni Virkkausringin Kesäkassitempauksessa. Vaan eipä tuo mitään, mullahan noita kasseja riittää ja lisää voi virkkailla ilman virallista syytäkin. Yksi idea onkin jo mielessä, mutta ensin pitää toteutella muita projekteja.

835955.jpg 835960.jpg

Laukku syntyi FritidsGarnista kutosen (jos oikein muistan) koukulla. Mallina käytin S'n'B -Virkkaajan käsikirjan mallia, mutta silmukka- ja senttimäärät sovelsin oman mieleni mukaan. Koristeet ovat osa uniikkikappaleista siitä nappikokoelmasta, jonka löysin kirpparilta alkukesästä. Vuori on jotain jämäkkää puuvillakangasta.

Ompeluhommat ovat jääneet säälittävän vähälle viime kuukausina. Mieli kyllä välillä tekisi ommella, mutta sitten en vain saa aikaan. Viime viikonloppuna aloitinkin tunikaa, mutta kangas ei laskeudukaan nätisti ts. sauma venyttää ja kiemurtelee inhottavasti, joten en ole viitsinyt tarttua työhön uudelleen.

Virkkuurintamalla sen sijaan muhii paljonkin ideoita, joista kiireisimpinä pitäisi tehdä muutamia tuliaisia lokakuista Lähi-idän reissua varten. Päätin, että tällä kertaa sikäläiset ystävät saavatkin ihmetellä kotitekoisia lahjuksia. Ja toki aion (osittain niillä suunnitelluilla tuliaisilla) osallistua Virkkausringin huomenna alkavaan HuPo-tempaukseen.

Innostusta lisää se, että luulen vihdoinkin tajunneeni Salomoninsolmun tekemisen salaisuuden, se kun on tuntunut täysin mahdottomalta ymmärtää tähän saakka. Kiitos tästä kuuluu Erica Knightin Koukussa virkkaukseen -kirjalle, jonka lainasin tällä viikolla kirjastosta. Siinä on kyllä niin mainio kirja, että haluaisin sen mielelläni omaankin hyllyyni. Sitten joskus, kun on rahaa.