Annoin itselleni vähän armoa käsityöarestista. Nyt käyskentelen huoneistossani sonnustautuneena uuteen karkkiraitaiseen tuubitoppiin. Ajattelin, että on hyvä tutustua tähän uuteen yläosaan kotosalla, ettei tule sitten mitään yllätyksiä kun alan näyttää sille maailmaa.

87419.jpg

Helmasta tuli vähän löperö, täytyy katsoa jos korjaan sen vielä. Raitoja en edes yrittänyt kohdistaa, koska se olisi vienyt hermot. Topin yläosaanhan suunnittelin rintakehän ja selän ympäri menevää kiristysnyöriä, mutta tulin siihen tulokseen että se ei toimisi käytännössä. Niinpä tein valkoisesta sentin levyisestä satiininauhasta niskalenkin, jonka varassa vaate pysyy päällä. En halunnut tehdä tuubista niin tiukkaa, että se pysyisi päällä itsestään, koska se ei näyttäisi hyvältä. Luotettavalta tuntuu ainakin vielä. Solmu on toistaiseksi pysynyt kiinni...

Olenhan kuitenkin saanut kouluhommiakin vähän eteenpäin. Kävimme kuvaamassa (todeten aiheemme erittäin hankalaksi kuvitettavaksi ilman lavastettuja tilanteita ja näyttelijöitä), ja tein muutaman taulukon tutkielmaan. Nyt pitäisi vielä osata analysoida niitä jotenkin.