Se on vihdoinkin ilmestynyt! En melkein meinannut jaksaa odottaa! Pian luen jo innoissani Debbie Stollerin Koukussa - virkkaajan käsikirjaa, eli sitä Stitch'n'Bitch -sarjan kakkososaa jonka perään olen täällä blogissa mankunut ehkä sata kertaa.

Oikeastaan kirja ilmestyi jo perjantaina, mutta odotin sitä erääseen nettikauppaan, joka lupasi kirjan tuntuvasti edullisemmin. Kun kirja ei vielä tänäänkään ollut siellä saatavana, laitoin firmaan sähköpostia, ja kas, yhtä makaronikupillista täydempänä sain lukea mailiboksistani, että he eivät olleet saaneet tietoa kirjan saatavuudesta, mutta korjasivat asian heti. Ja totta tosiaan, siellä se oli tilattavissa. Olinkohan eka? :D :D Noin hyvästä ja nopeasta asiakaspalvelusta voi jo vähän linkittää.

Kävin vähän aamulla jo haistelemassa kirjakaupassa suomenkielistä versiota, ja mukavalta näyttää. Olen jonkin aikaa halunnut virkata kolmiohuivin, mutten ole löytänyt hyvää ohjetta. Olen jopa kehitellyt jotain itse, mutta se tuherrus saa nyt jäädä. Pitäisiköhän hakea langat valmiiksi, kirja on perillä varmaan keskiviikkona. ;)

Olen odotellut kirjaa niin jännityksissäni, etten ole pienillä haistelukäynneillä edes uskaltanut selailla sitä kovin kattavasti, (vain sen verran että olen saanut jonkinlaisen kuvan kirjasta,) että herkkua riittäisi mahdollisimman paljon siihen, että saan oikeasti kirjan käsiini ja pääsen syventymään siihen kotona kunnolla. Pian se tapahtuu! :D